Sponsoren

Het organiseren van de Jeugdtriathlon Someren is onmogelijk zonder de bijdragen van onze sponsoren. Hieronder leggen zij uit waarom zij de Jeugdtriathlon steunen.

Ontstaan als eenmalig evenement om het 10-jarig bestaan van Zwemschool De Abeel te vieren, is de Jeugdtriathlon intussen een jaarlijks terugkerend evenement. Omdat bewegen steeds belangrijker en minder vanzelfsprekend wordt, blijft Zwemschool De Abeel graag als hoofdsponsor betrokken om kinderen te stimuleren gezond bezig te zijn.

BAA ondersteunt regionale projecten waarbij mensen door een gezamenlijke inspanning iets willen bereiken. Het liefst sponsort BAA een sportieve uitdaging, waarbij inspanning samen kan gaan met voldoening en plezier. Triathlon Someren heeft BAA daarvan overtuigd en BAA wil dan ook graag een bijdrage daaraan leveren.

Hoofdsponsoren

hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo

Kom jij ons versterken?

Zowel in de voorbereiding en op de dag van het evenement hebben we mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken. Vind je het leuk om op één van deze manieren een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement voor uw kind of kleinkind?