Melden

De definitieve aanmeldtijden komen in de laatste week op de site te staan.
Let op! Meerdere deelnemers uit één gezin; hou dan de aanmeldtijd van de oudste deelnemer aan.

Deelnemers melden zich in de inschrijftent in de keizerstraat, bij de parkeerplaats van Zwemschool de Abeel. Daar krijg je de deelnemerstas met daarin; startnummer, speldjes, fietssticker, t-shirt, evt. fietshelm. Controleer dit goed!

Na aanmelding plaats je de fiets in het juiste startvak op de parkeerplaats van Zwemschool De Abeel, in de Keizerstraat. Volg de aanwijzingen van onze begeleiders. Bij de fiets leg je fietshelm, schoenen en t-shirt. 10 minuten voor de starttijd meldt je je in de wachtruimte van Zwemschool De Abeel. Daar krijg je de laatste briefing.


Hoe ziet de wedstrijd er uit?

Zwemmen

De start is ivm veiligheid in het water. Na iedere baan moet de deelnemer de muur aantikken.

1e parc fermé

Via oranje nooddeur naar het eerste parc fermé (wisselzone). T-shirt, schoenen en helm (vast!). Loop met je fiets tot het einde van parc fermé. Na de markering mag je op je fiets en ga je op het parcours.

Let op! Ouders van deelnemers uit groep 1 t/m 4 mogen helpen op parc fermé. Deelnemers uit groep 5 t/m 8 en voortgezet onderwijs doen alles zelf! Hun ouders mogen dan ook NIET op parc fermé. Indien nodig zijn er begeleiders aanwezig om de kinderen te helpen.

Fietsen

In verband met de veiligheid van de deelnemers is het dragen van schoenen, T-shirt en een fietshelm tijdens het fietsen VERPLICHT! Volg het parcours en de aanwijzingen van de begeleiders.

2e parc fermé

Bij de markering stap je van de fiets en rent de wisselzone in. Plaats je fiets in het juiste vak en hang je helm aan de fiets. Je gaat dan het loopparcours op.

Let op! Ouders van deelnemers uit groep 1 t/m 4 mogen helpen op parc fermé. Deelnemers uit groep 5 t/m 8 en voortgezet onderwijs doen alles zelf! Hun ouders mogen dan ook NIET op parc fermé. Indien nodig zijn er begeleiders aanwezig om de kinderen te helpen.

Hardlopen

Volg het parcours en de aanwijzingen van de begeleiders. Natuurlijk gaan je armen de lucht in op het moment dat je op de rode loper de finish passeert.

Finish

Aan de finish is er drinken en gezond lekkers voor deelnemers!


Aanmoedigen

Natuurlijk is het leuk als er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn om de deelnemers aan te moedigen. Iedereen is van harte welkom om langs het parcours de deelnemers toe te juichen. We willen daarbij aangeven dat het voor publiek én ouders verboden is om op het ‘parc fermé’ te komen.


Uitreiking

Direct na de laatste finish is de prijsuitreiking voor deelnemers van het voortgezet onderwijs en de uitreiking van de oorkondes voor de deelnemers van de basisschool. Ook is er dan een verrassing voor deelnemers die voor de 5e keer deelnemen.

Hoofdsponsoren

hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo

Kom jij ons versterken?

Zowel in de voorbereiding en op de dag van het evenement hebben we mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken. Vind je het leuk om op één van deze manieren een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement voor uw kind of kleinkind?