Vrijwilligers

Zowel in de voorbereiding, tijdens de clinics en op de dag van het evenement hebben we mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken.

Voorbereiding

In de voorbereiding kan onze werkgroep pr en promotie nog flink wat hulp gebruiken. Wil je in deze subgroep meedenken en -werken of wil je liever een uitvoerende taak? We zoeken bijvoorbeeld mensen die tijd en zin hebben om ons promotiemateriaal bij onze doelgroepen te bezorgen. Heeft u, of kent u iemand die graag fietst of tochtjes met de auto maakt, laat het ons weten. Wij maken de afspraken met scholen en organisaties en u hoeft alleen posters en flyers af te geven.

Dag van het evenement

Op de triathlondag zijn vrijwilligers nodig voor het opbouwen en afbreken van het parcours, kinderen te begeleiden, baantjes tellen, inschrijven, tijden noteren, foto’s maken, etc, etc.

Maatschappelijke stage of stage voor sportopleiding

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je maatschappelijke stage te vervullen bij Stichting Triathlon Someren. We hebben hulp nodig tijdens de dag zelf, maar ook als tijdelijk bestuurslid ben je welkom. We hebben altijd handjes nodig om wat zaken op de computer uit te zoeken, adressen te ordenen en te helpen met de promotie.

Aanmelden vrijwilligers

Vind je het leuk om op één van deze manieren een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement voor uw kind of kleinkind? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

We doen ons best de planning zó te maken, dat de vrijwilligers bij de wedstrijd van hun eigen (klein)kind kunnen zijn om hem/haar aan te moedigen.

Hoofdsponsoren

hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo
hoofdsponsor-logo

Kom jij ons versterken?

Zowel in de voorbereiding en op de dag van het evenement hebben we mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken. Vind je het leuk om op één van deze manieren een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement voor uw kind of kleinkind?